Τελευταία Νέα:

Εβαλε φωτιά σε φωλιά κατσαρίδων και ανατίναξε τον κήπο του [βίντεο]


Ο 48χρονος οδηγός φορτηγών, που ζει στην πόλη Ερεάς Μαρκέζ, στην νότια Βραζιλία, δήλωσε στο Focus on News: «Η γυναίκα μου παραπονέθηκε ότι υπάρχουν πολλές κατσαρίδες στον κήπο μας. Τις φοβάται και με παρακάλεσε να καταστρέψω την φωλιά τους».
Αρχικά, ο Σμιτζ χρησιμοποίησε ένα εντομοκτόνο για να σκοτώσει τις κατσαρίδες, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να βγουν όλες έξω από την φωλιά τους. Τότε, αναζητώντας μια άλλη λύση για να απαλλαγεί από τα έντομα ήταν να βάλει φωτιά στην φωλιά τους. Έριξε λίγη βενζίνη και άναψε ένα σπίρτο.

Το αποτέλεσμα ήταν να διαλυθεί το γκαζόν και παραλίγο να τραυματιστεί και ο ίδιος

Το αποτέλεσμα ήταν να ανατιναχτεί στον αέρα η φωλιά. Όπως δήλωσε ο Σμιτζ: «Έπρεπε να το είχα σκεφτεί. Αλλά δεν είχα ιδέα ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Ευτυχώς η ζημιά περιορίστηκε στον χλοοτάπητα. Αν στεκόμουν πιο κοντά, μπορεί και να είχα πεθάνει».

Δείτε το Βίντεο:





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.