Τελευταία Νέα:

Απίστευτο ατύχημα με αεροπλάνο, που κρεμάστηκε σε καλώδια τελεφερίκ


Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη σε θέρετρο της Λομβαρδίας, στις ιταλικές Άλπεις την Κυριακή, όταν ένα μικρό, ελαφρύαεροπλάνο τυλίχτηκε στα καλώδια τελεφερίκ, με συνέπεια να αναποδογυρίσει και να κρεμαστεί επάνω τους! 


Οι δυο επιβαίνοντες σε αυτό, ο 62χρονος πιλότος κι ένας 55χρονος τουρίστας από την ιταλική πόλη Βαρέζε, διασώθηκαν «σαν από θαύμα», όπως ανέφεραν οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο μετά το συμβάν.

Συγκεκριμένα, ο πιλότος εκτοξεύτηκε από το αεροπλάνο και έπεσε πάνω στο φτερό, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Σε ότι αφορά τον τουρίστα, κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του, χωρίς να πάθει το παραμικρό!

Συνολικά, η επίχειριση διάσωσης είχε διάρκεια 90 λεπτών, ενώ σε αυτή συμμετείχαν πυροσβέστες και ειδικοί διασώστες.

«Και οι δυο ήταν πολύ τυχεροί. Το αεροπλάνο τυλίχτηκε στα καλώδια, όμως για καλή τους τύχη δεν συνετρίβη στο έδαφος και έτσι, κατάφεραν να διασωθούν» σχολίασε για το συμβάν εκπρόσωπος της ομάδας διάσωσης.








-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.