Τελευταία Νέα:

Κατατέθηκε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της απόφασης "σφράγισης" των Λουτρών Αλμωπίας



Η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών κατέθεσε Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και παράλληλα έκδοση προσωρινής διαταγής αναστολής εκτέλεσης της απόφασης του Υπουργείου Τουρισμού (μέχρι αυτά να εκδικαστούν) για την επικείμενη σφράγιση των Λουτρών Αλμωπίας .
Χθες κατατέθηκε και ένσταση στην Αθήνα στο αντίστοιχο υπουργείο κατά της απόφασης και σήμερα τα ασφαλιστικά μέτρα όπου εκδικάστηκαν και ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ αν θα γίνουν δεκτά!

Τα Λουτρά Αλμωπίας (Πόζαρ) δεν έχουν το ειδικό σήμα λειτουργίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) -όπως ορίζεται στην Υπουργική απόφαση 2704/2018 του Υπουργείου Τουρισμού.

Έχει σταλεί απόφαση του Υπουργείου Τουρισμού (με ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου 2019) προς τα αρμόδια όργανα αλλά και την Αστυνομία Αριδαίας για την σφράγιση των καταστημάτων που βρίσκονται στη Λουτρόπολη.

Υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση αναφέρει ότι η σφράγιση πρέπει να υλοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στις 11.00 το πρωί. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χ. Μπάτσης και νέος πρόεδρος των Λουτρών Αλμωπίας, αφού ενημέρωσε με έκτακτη γενική συνέλευση το Δημοτικό Συμβούλιο και τον κόσμο της Αλμωπίας , δίνει έναν αγώνα διάσωσης της σημαντικής τουριστικής Δημοτικής Επιχείρησης, προκειμένου , να εκδοθεί το σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ και να συνεχίσει απρόσκοπτα η λειτουργία της επιχείρησης.

Έτσι οι νομικοί του Δήμου Αλμωπίας κατέθεσαν τα ασφαλιστικά μέτρα για να αποτραπεί η εξαιρετικά δυσάρεστη για την τοπική οικονομία και κοινωνία εξέλιξη.

Οι ευθύνες για όλη αυτήν την δυσχερή θέση που επήλθε η επιχείρηση αναλογούν σε όλες τις προηγούμενες διοικήσεις που δεν φρόντισαν για τα αυτονόητα. 







-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.