Τελευταία Νέα:

Ντροπιαστική πρόταση για τους πρόσφυγες: «Να τους βρούμε ένα ξερονήσι και να τους πετάμε σάντουιτς» (Δείτε το Βίντεο)


Ντροπή... Μόνο αυτό μπορεί να πει κάποιος ακούγοντας μερικές και μόνο από τις ατάκες που ειπώθηκαν την προηγούμενη Πέμπτη στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.

Εκεί λοιπόν η Δήμαρχος, Δήμητρα Κεχαγιά ενημέρωσε τους πολίτες για την πορεία του θέματος της ενδεχόμενης φιλοξενίας ανηλίκων προσφύγων στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ, αλλά επίσης και για τις κινήσεις που οργανώνει ο Δήμος από εδώ και πέρα.

Οι αντιδράσεις που υπήρξαν από μερίδα κατοίκων, το λιγότερο που μπορεί να τις χαρακτηρίσει κάποιος είναι ρατσιστικές...

Τι άλλο θα μπορούσε να πει κάποιος ακούγοντας προτάσεις όπως «Να βρούμε ένα ξερονήσι που έχουμε τόσα κι ένα Super Puma να τους πετάει σάντουιτς», αλλά και ατάκες του τύπου: «Να μην συναγελάζεται το δικό μου το παιδί που είναι Μελισσιοτόπουλο με Βούλγαρα, με διάφορους Αφγανούς», λες και τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει στην Εκάλη, στην Πεντέλη και στα Μελίσσια έχουν διαφορά από αυτά που έχουν μεγαλώσει στην Κυψέλη, στα Πατήσια ή στο Παγκράτι.

Δείτε το ντροπιαστικό video...

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.