Τελευταία Νέα:

Δεν έγινε η Γενική Συνέλευση των Λουτρών λόγω του ότι δεν παρευρέθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Μπίνος



Η Γενική συνέλευση των Λουτρών ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα μετά το Δημοτικό Συμβούλιο όπου ψηφίστηκαν οι νέες επιτροπές και το Νέο Δημοτικό Συμβούλιο των Λουτρών. 
Την Γενική συνέλευση Βάση νόμου όπως μας εξήγησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έπρεπε να την διεξάγει ο απερχόμενος πρόεδρος των Λουτρών κ. Μπίνος, ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία όπως ανέφερε ο κ. Βέσκος που είχανε μαζί του δήλωσε ότι δεν θα παραστεί.

Αύριο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκληθεί σε σώμα για να ορισθούν οι αρμοδιότητες σε πρόσωπα.

Προκύπτει όμως θέμα λόγω του ότι δεν έγινε η Γενική συνέλευση σήμερα , άρα δεν υπάρχουν και οι παραιτήσεις του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

Παίρνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος κ. Μπάτσης είπε ότι κάποιοι προτιμούν να το βάζουν στα πόδια , από το να απολογηθούν για την σοβαρότατη κατάσταση που περιήλθαν τα λουτρά . Το θέμα το ξέρει από 24 Αυγούστου , αλλά δεν ήθελε να το δημοσιοποιήσει   ενέργεια όπου θα έβλαπτε την περιοχή .
Αύριο αφού ενημερωθεί από τους νομικούς θα προβεί και στις απαραίτητες ανακοινώσεις.












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.