Τελευταία Νέα:

Τριγμοί στην παράταξη του κ. Μπίνου; - Ο κ. Αβραμίκας ψήφισε τον κ. Δόντσο για πρόεδρο του Κ.Ε.Κ.Π.Α Αλμωπίας


Στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος κ. Μπάτσης σύμφωνα με τις αποσαφηνίσεις για την εκλογή των Επιτροπών , των Επιχειρήσεων και των Προεδρείων τους , προτείνει και ουσιαστικά "διορίζει" αυτούς που θέλει για να έχει την πλειοψηφία ανεξαρτήτως ψηφοφορίας. 

Η οποία ψηφοφορία πρέπει όμως και για το τυπικό σκέλος να γίνει από το σώμα .

Σε κάθε ψηφοφορία ο αριθμός που έπαιρνε η πρόταση του κ. Μπάτση ήταν 15 . Δηλαδή 7 οι εκλεγμένοι δικοί του σύμβουλοι , 6 οι σύμβουλοι του κ. Παρούτογλου και ο κ. Αναστασιάδης που ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του κ. Χατζηδημητρίου και ο κ. Δόντσος που ανεξαρτητοποιήθηκε σήμερα από τον συνδυασμό του κ. Μπίνου.

Σύνολο 15

Όταν ο Δήμαρχος κ. Μπάτσης πρότεινε τον κ. Δόντσο για Πρόεδρο  του ΚΕΚΠΑ, τον κ. Αναστασιάδη για Αντιπρόεδρο και για Μέλη την κ. Νάνου, την κ. Καραπάνου , τον κ. Δεμερτζή, την κ. Καρφιτσοπούλου και τον κ. Στόϊκο η πρόταση ψηφίστηκε από 16 άτομα. 

Η ψήφος του 16ου ατόμου ήταν αυτή του κ. Αβραμίκα από τον συνδυασμό του κ. Μπίνου.








-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.