Τελευταία Νέα:

Αντιμετώπιση πυρκαγιάς στο κοινοτικό δάσος Προμάχων Αλμωπίας


Πυρκαγιά ξέσπασε χθες 27/10/2019 , στα σύνορα του κοινοτικού δάσους των Προμάχων Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ζημία σε χίλια στρέμματα περίπου αλλά ακόμη δε μπορούν να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις. Η Υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας 

ενημερώθηκε χθες κατά τις βραδινές ώρες και σήμερα 28/10/2019 , με το πρώτο φως του ήλιου έστειλε στο βουνό φορτωτή , προκειμένου να διανοίξει δρόμο για την διευκόλυνση της διέλευσης των πυροσβεστικών οχημάτων. 

Εκτός από την κινητοποίηση των πυροσβεστικών οχημάτων ,σήμερα από 3:10 γίνονταν ρίψεις νερού από δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη τα οποία αποχώρησαν στις 6 η ώρα περίπου. Η πυρκαγιά ακόμη δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο . Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να θέσει την πυρκαγιά υπό έλεγχο. Η επιχείρηση συνεχίζετε και κατά την διάρκεια της νύχτας . 


ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.