Τελευταία Νέα:

Απατημένος σύζυγος μήνυσε τον εραστή της γυναίκας του.....και πήρε αποζημίωση


Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο… Έτσι έγινε και για τον Κέβιν Χάουαρτν από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, που χώρισε μετά από 12 χρόνια γιατί η γυναίκα του τον απατούσε με έναν συνάδελφό του.


Ο Κέβιν Χάουαρντ

Η σύζυγός του, του ζήτησε διαζύγιο με την πρόφαση ότι εργαζόταν πολλές ώρες. Εκείνος όμως δεν την πίστεψε. Προσέλαβε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ και έμαθε τελικά ότι τον απατούσε με έναν συνάδελφό του, ο οποίος πήγαινε συχνά στο σπίτι τους και έκαναν παρέα όλοι μαζί.

Πληγωμένος κατέθεσε μήνυση εναντίον του εραστή της συζύγου του, επικαλούμενος έναν νόμο που ισχύει από τον 19ο αιώνα στη Βόρεια Καρολίνα, μια εποχή που η γυναίκα θεωρούταν ιδιοκτησία του άνδρα.

Ο νόμος αυτός, που ισχύει και σε άλλες πέντε αμερικανικές Πολιτείες, επιτρέπει στον ένα εκ των δύο συζύγων να μηνύει ένα τρίτο πρόσωπο, που θεωρούν ότι είναι η αιτία της διάλυσης του γάμου τους λόγω «κακόβουλων ενεργειών».

Το δικαστήριο δικαίωσε τον απατημένο και πληγωμένο σύζυγο και του επιδίκασε αποζημίωση, ύψους 750.000 δολαρίων.



Πηγή








-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.