Τελευταία Νέα:

Σήμερα η «Ημέρα της Αστυνομίας»: Ελικόπτερα , μηχανές και σκύλοι στη γιορτή της ΕΛΑΣ (Φώτο & Βίντεο)


Η Ελληνική Αστυνομία γιορτάζει την «Ημέρα της Αστυνομίας» στις 20 Οκτωβρίου και παρουσιάζει τις δράσεις, τις υπηρεσίες και τους ανθρώπους της. 
Η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσμοθετήθηκε από την Πολιτεία για να τιμήσει την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πατρίδα και την κοινωνία και στο πλαίσιο του εορτασμού, πραγματοποιούνται κάθε χρόνο διάφορες εκδηλώσεις.

Το επίκεντρο των εκδηλώσεων ήταν ο χώρο εμπρός από το Ζάππειο Μέγαρο, όπου παρουσία της πολιτικής και της φυσικής ηγεσίας της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν και εντυπωσιακές επιδείξεις από τις ειδικές μονάδες της ΕΛΑΣ.
Παράλληλα υπήρχε ειδική έκθεση για όλες τις δράσεις της Αστυνομίας, τόσο αυτές που αφορούν στην καταστολή όσο και στην πρόβλεψη.

Στο βίντεο διάρκειας 39 δευτερολέπτων που ανάρτησε η ΕΛΑΣ εμφανίζονται μηχανές, ελικόπτερα, αστυνομικοί με ποδήλατα, οι πολύτιμοι σκύλοι συνεργάτες της αλλά και ειδικοί ερευνητές της.

Δείτε το βίντεο

















-----------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.