Τελευταία Νέα:

Χρήστος Μπάτσης: Εμείς προκυρήξαμε 12 θέσεις στα Λουτρά Λουτρακίου




Χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας  ο Δήμαρχος κ. Μπατσης Χρήστος στον αντίλογο που είχε με τον κ. Μπίνο για τις
προσλήψεις με δίμηνα στα Λουτρά Λουτρακίου πέρα του ότι προσελαβε πολύ λιγότερους απο την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ.Μπίνου, ανέφερε ότι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για την πρόσληψη 12 ατόμων στην επιχείρηση των Λουτρών για να σταματήσει αυτή η πολιτική εκμετάλευση με τα δίμηνα. 
Αυτό πέρασε στο ντούκου,  διότι ο κ.Μπίνος απαιτούσε να ονοματίσει τα άτομα που προσέλαβε ήδη ο κ. Μπάτσης στα Λουτρά Λουτρακίου καθώς είναι άτομα που είχαν κατέβει μαζί του στις εκλογές, όπως υποστήριζε και μάλιστα σε έντονο ύφος.
Εμείς το διερευνήσαμε και σας αποκαλύπτουμε ότι στις επόμενες ημέρες θα προκυρηχτούν 12 η 13 θέσεις διάρκειας 8μηνών και μάλιστα μέσω ΑΣΕΠ!!
Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα προσόντα που θα ζητηθούν για να μπορέσει να καταθέσει κάποιος αίτηση.
Μια κίνηση που αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει ότι η νεα διοικητική αρχή της επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου προσπαθεί να βρει υπαλλήλους που θα βοηθήσουν την επιχείρηση και όχι η επιχείρηση να λειτουργεί ως εργαλείο συλλογής ψήφων.

Ο χρόνος θα δείξει..

Almopia24.gr



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.