Τελευταία Νέα:

Νίκος Παρούτογλου : Δεν σας ενδιαφέρει κ. Μπίνο αν χαθούν 4 χρόνια , αρκεί η συνεργασία αυτή να αποτύχει


Ο Νίκος Παρούτογλου μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο χθες "επιτέθηκε" στον κ. Μπίνο για το θέμα της συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ του ιδίου και του Δημάρχου κ. Μπάτση.

Είπε αναφερόμενος στον κ. Μπίνο : " το ζητούμενο είναι και οξύμωρο ποιος έχει άποψη για αυτό το θέμα. Αν είχα βάλει προτεραιότητα την υστεροφημία μου κ. Μπίνο δεν θα επέλεγα το δύσκολο έργο της συνεργασίας , θα επέλεγα τον εύκολο δρόμο, το να βάλω τον εαυτό μου ως κριτή παράγοντας τέσσερα χρόνια μια στείρα αντιπολίτευση, ώστε μετά τέσσερα χρόνια να έχω την ευκαιρία μου.

Αντίθετα επέλεξα εγώ και η παράταξή μου να βοηθήσουμε στην διοίκηση του δήμου και να φέρουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, άρα έθεσα τον εαυτό μου στην θέση του κρινόμενου και ξέρετε πολύ καλά ότι δεν φοβήθηκα ποτέ την κριτική.

Άρα όπως έχω αναφέρει σε πολλές ανακοινώσεις μου , εμείς αυτό που ζητάμε είναι να κριθούμε από το αποτέλεσμα και από το έργο που θα προσφέρουμε, όχι από κουτσομπολιά και παρασκήνια.

Συνεπώς προσωπικά δεν ανέλαβα ποτέ ρόλο εισαγγελέα , αλλά ανέλαβα ρόλο πολιτικό και με αυτόν τον ρόλο κινούμε και κρίνω τα πράγματα.

Εσείς πιθανόν να έχετε μάθει διαφορετικά. Έχετε μάθει να λαϊκίζετε για προσωπικό όφελος και προσωπικά οφέλη.

Το μόνο που κάνετε εδώ και 3 μήνες είναι να ρίχνετε λάσπη στον αντίπαλο.

Και σας ρωτώ ευθέως:

Απαντήσατε ποτέ για ποιόν λόγο είχατε εσείς στο γραφείο σας εξωθεσμικούς παράγοντες;


Απαντήσατε ποτέ για ποιόν λόγο φύγανε τόσοι συνεργάτες σας , σχεδόν όλοι και είχαμε αυτό το φαινόμενο στον δήμο που δεν μπορούσε να διοικηθεί παρ' όλο που είχατε την απόλυτη πλειοψηφία;

Είχατε δικαίωμα πιστεύετε κατά την ψήφιση του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου να καταψηφίσετε για προσωπικούς λόγους; γιατί αυτό φάνηκε και εν πάση περίπτωσή το είχατε και καταψηφίσατε για πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ ,από που προέκυψε (γιατί ήσασταν αντίθετοι με την διαδικασία) να προτείνετε γραμματέα (κ. Νιβουρλή) και να τον ψηφίσετε , ενώ ήσασταν αντίθετοι με την διαδικασία;

Δεν έχετε πει λέξη για τα Λουτρά, γίνανε δυο γενικές συνελεύσεις και ήσασταν και από τις δύο απών, ενόψει μάλιστα της ενδεχόμενης σφράγισης των λουτρών.


Έγινε εδώ μέσα μια έκτακτη συνέλευση παρόντος του κ. Κανονίδη Κοσμά για τον οποίο μας είχατε πει στην Γενική Συνέλευση του 2017 ότι του είχατε αναθέσει μελέτες προκειμένου να ξεκινήσει η αδειοδότηση των λουτρών, ο ίδιος το αρνήθηκε ότι του το αναθέσατε. Απαντήσατε ποτέ κάτι γι αυτό;
Το μόνο που είπατε είναι ότι τυχαία περάσατε από το ταχυδρομείο και αν δεν ήταν ο δρόμος σας από εκεί κανένας δεν θα ήξερε ότι υπάρχει περίπτωση σφράγισης των Λουτρών.

Κοντολογίς λοιπόν σας λέω ότι κάθε μέρα επαναφέρετε την ανθρωποφαγία στα δημοτικά συμβούλια και για αυτό βάζετε τον εαυτό σας και με λύπη σας το λέω αυτό στους πολιτικούς του παρελθόντος.

Ο πολιτικός του μέλλοντος έχει το θάρρος και την παρρησία να αναγνωρίσει τα λάθη του και ευτυχώς οι πολίτες και μας ακούνε και ξέρουμε ότι θα μας κρίνουν από το αποτέλεσμα.

Γι αυτό λοιπόν αφήστε το θέατρο και την υποκρισία γιατί το μόνο που θέλετε είναι αυτή η συνεργασία με κάθε τρόπο να αποτύχει , ο δήμαρχος να κριθεί αρνητικά με μοναδικό σας σκοπό την επάνοδο σας στην εξουσία.

Δεν σας ενδιαφέρει αν χαθούν τέσσερα χρόνια αρκεί να γίνει αυτό που σας λέω.

Almopia24.gr

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.