Τελευταία Νέα:

Αποκλειστικό : Ο Κωνσταντίνος Ανδρονίκου Άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση


Ο Κωνσταντίνος Ανδρονίκου Θα είναι ο νέος συνεργάτης του Δημάρχου Αλμωπίας σε θέματα επικοινωνίας .
Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει θα είναι συμβουλευτικού χαρακτήρα ΑΜΙΣΘI ΣΕ ΘΈΜΑΤΆ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που αφορούν έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, και θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των διεθνών σχέσεων του Δήμου Αλμωπίας με αντιπροσωπείες ξένων χωρών, οργανισμούς και διεθνών δικτύων.

Θα ασκεί καθήκοντα αμιγώς συμβουλευτικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής και θα διατυπώνει γνώμες προς τον Δήμαρχο και θα συνεργάζεται με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου και των νομικών του προσώπων και των φορέων του δημοσίου.

Ο άνω άμισθος σύμβουλός υπάγεται αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του Δημάρχου Αλμωπίας και στον οποίο είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί σε κάθε περίπτωση.

Η παρούσα απόφαση δεν συνιστά πρόσληψη η διορισμό και δεν γεννά υπηρεσιακή , υπαλληλική η κάθε είδος αμοιβή.


Ποιος είναι ο κ. Ανδρονίκου με βάση του προφίλ του στο facebook

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην πολιτική ανάλυση και την διακυβερνητική στρατηγική του Κρατικού Πανεπιστήμιο Διεθνών Σχέσεων Μόσχας του ΥΠΕΞ της Ρωσίας MGIMO, όπου κι εργάστηκε ως βοηθός αρχισυντάκτη του επιστημονικού περιοδικού "Law and Governance.21st century". 

Μιλάει Αγγλικά, Ρωσικά, Βουλγάρικα, Γαλλικά και Φαρσί. 

 Έχει συμμετέχει σε σειρά συνεδρίων και ημερίδων με θέμα τις διεθνείς σχέσεις, την στρατηγική και την δημόσια διπλωματία σε Ελλάδα, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καζακστάν κλπ

Η.Ε Almopia24.gr

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.