Τελευταία Νέα:

Δικαίωσε τον κ. Μπίνο η απάντηση της προϊσταμένης του Δήμου Αλμωπίας για τους ελέγχους σε καταστήματα


Δικαίωσε τον κ. Μπίνο μετά από αίτηση του , η απάντηση της προϊσταμένης του Δήμου Αλμωπίας που είναι αρμόδια για τους ελέγχους σε καταστήματα για τα τραπεζοκαθίσματα.

Στον προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος κ. Μπάτσης όταν συζητιόταν το θέμα των προστίμων στα καταστήματα της Αριδαίας , ανέφερε : "πως είναι δυνατόν καταστήματα που ήταν φίλα προσκείμενα σε μένα και στον συνδυασμό μου στις εκλογές να δέχονταν περισσότερους ελέγχους δεν μπορώ να το εξηγήσω . Βοά η Αριδαία γι’ αυτό , να χρησιμοποιήσω μια φράση που την λέγατε εσείς κ. Μπίνο".

Ο κ. Μπίνος τότε , απαντώντας είχε προαναγγείλει ότι θα ζητήσει εγγράφως από την κ. Προϊσταμένη να δηλώσει αν είχε δεχτεί οποιαδήποτε παρέμβαση στο πως να κάνει τη δουλειά της ή δέχτηκε τέτοιες εντολές από τον ίδιο.

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Μπίνος αφού έδωσε συγχαρητήρια για την γρήγορη απάντηση ως προς την αίτηση του στην υπηρεσία , ανέγνωσε την απάντηση στο δημοτικό Συμβούλιο
που περιληπτικά η Προϊσταμένη στην απάντησή της αναφέρει :

«Ως προς το ερώτημα της αίτησης σας, αν δηλαδή είχατε δώσει εντολή όσο ασκούσατε τα καθήκοντα του Δημάρχου Αλμωπίας, να μπει η επιτροπή ελέγχου επιλεκτικά σε μαγαζιά και δη σε ψηφοφόρους , όπως κατονόμασε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο σημερινός Δήμαρχος δημόσια , σας γνωρίζουμε ότι η Υπηρεσία Δόμησης , η υπάλληλος κ. Μαρία Μονογενίδου και ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου Κατάληψης Κοινόχρηστων Χώρων, όσο ασκεί τα καθήκοντά της ουδέποτε δέχτηκε υποδείξεις από τον πρώην Δήμαρχο κ. Μπίνο Δημήτριο και από κανέναν αιρετό ή υπηρεσιακό παράγοντα του Δήμου. 


Μετά την ανάγνωση ο κ. Μπίνος τόνισε ότι τόσο οι υπάλληλοι όσο και ο ίδιος θεωρεί ότι τον προσέβαλαν και τον συκοφάντησαν αφήνοντας υπόνοιες για άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων του.




 Almopia24.gr

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.