Τελευταία Νέα:

Αντιδημαρχία Καθημερινότητας : "Τα προβλήματα είναι διαχρονικά και δεν παρουσιάστηκαν εν μια νυκτί"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 Η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας του Δήμου Αλμωπίας, θέλοντας να ενισχύσει την σχέση εμπιστοσύνης με τους δημότες , συνεχίζει την ενημέρωση για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν με τα μηχανήματα του εργοταξίου στο προηγούμενο διάστημα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες από αυτές:

Επιδιόρθωση γέφυρας κοιμητηρίων Αριδαίας , Καθαρισμός κεντρικού καναλιού Πολυκάρπης , καθαρισμός εισόδου Πολυκάρπης , καθαρισμός καναλιού-ποταμιού Τσακώνων ,καθαρισμός αποστραγγιστικού καναλιού κοιμητηρίων Τσακώνων , διάνοιξη χώρου πάρκινγκ στα κοιμητήρια Χρύσας , διάνοιξη νέου δρόμου στα κοιμητήρια Χρύσας για την ευκολότερη πρόσβαση , καθαρισμός εισόδου Χρύσας , καθαρισμός καναλιών – εισόδων και δρόμων στην Ξιφιανή, καθαρισμός κεντρικού καναλιού στην Δωροθέα καθώς και πολλές άλλες καθημερινές παρεμβάσεις. 

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Θεοδωρίδης Αναστάσιος τόνισε ότι το πρόβλημα που υπάρχει με την αποκομιδή των απορριμμάτων είναι γνωστό , αλλά δυστυχώς είναι ένα θέμα που δεν λύνεται σε μια μέρα.

Η κατάσταση σαφώς και έχει βελτιωθεί αλλά οφείλουμε να την βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο . Να επισημάνουμε ότι οι βασικοί λόγοι που οδηγούν σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα είναι η μεγάλη γεωγραφική έκταση του Δήμου, η έλλειψη προσωπικού και του απαραίτητου εξοπλισμού .Φυσικά τα προβλήματα αυτά είναι διαχρονικά και δεν παρουσιάστηκαν εν μία νυκτί.

 Παρ’ όλα αυτά δήλωσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη η προμήθεια τουλάχιστον τριών καινούργιων απορριμματοφόρων, αλλά και άλλων μηχανημάτων ,που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών καθημερινότητας.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης, ο Αντιδήμαρχος κ.Θεοδωρίδης Αναστάσιος, θα καταθέσει τις προτάσεις του, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.

Η τακτική ενημέρωση των συμπολιτών μας με παρόμοια δελτία τύπου είναι πρωταρχικό μας μέλημα , αποσκοπώντας με αυτόν τον τρόπο στο να λαμβάνουν γνώση οι πολίτες για την κάθε ενέργεια στην οποία προχωρούμε με γνώμονα το καλό αυτού του τόπου.









































-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.