Τελευταία Νέα:

Μετά τα Γιαννιτσά και την Έδεσσα σειρά έχει η Αριδαία; για να φέρουν σε Ξενοδοχεία Πρόσφυγες ;


Η ροή μεταναστών από τα νησιά προς την ενδοχώρα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό , όπου υπήρχαν μετανάστες από προηγούμενες χρονιές φέρνουν επιπλέον άτομα και σε περιοχές που δεν υπάρχουν κατόπιν συμφωνίας με Ξενοδόχους και ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων, φέρνουν πρόσφυγες - μετανάστες που σύμφωνα με την κυβέρνηση αιτούνται ασύλου.
Έτσι και χθες μεταφέρθηκαν επιπλέον άτομα για 2η φορά σε Ξενοδοχείο της Έδεσσας κάτω από άκρα μυστικότητα , λόγω φόβου αντιδράσεως των κατοίκων.

Πλέον η μόνη περιοχή όπου υπήρχε αρχικός σχεδιασμός και ακόμη δεν έχουν εγκαταστασθεί  πρόσφυγες - μετανάστες είναι η Αριδαία και η Σκύδρα Πέλλας. 
 Σε περιοχές της Αριδαίας αρχικά υπήρχε συμφωνία με δύο τουλάχιστον ξενοδοχεία να δεχθούν πρόσφυγες , αλλά λόγω της κινητοποίησης των συλλόγων ενοικιαζόμενων δωματίων και ξενοδόχων η μεταφορά σταμάτησε προσωρινά.

Ακούγεται ότι πλέον και άλλα ξενοδοχεία εκφράζουν την επιθυμία να φιλοξενήσουν πρόσφυγες - μετανάστες προς αντίθεση με την πλειοψηφία των υπολοίπων.
Έτσι λοιπόν για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση καλό θα ήταν οι Βουλευτές του νομού Πέλλας να ενημερώσουν τους πολίτες με Δελτία Τύπου για τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με το θέμα αυτό.


Η.Ε. Almopia24.gr


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.