Τελευταία Νέα:

Θ. Τζάκρη: Χαμένοι όλοι οι Δήμοι της Πέλλας σε βασικά έργα υποδομής με την κατάργηση του Προγράμματος “Φιλοδημος Ι”


Δελτίο τύπου

Θεοδώρα Τζάκρη:  «Χαμένοι όλοι οι Δήμοι της Πέλλας σε βασικά έργα υποδομής με την κατάργηση του Προγράμματος “Φιλοδημος Ι” από τον ‘’Άριστο’’ Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο»

Όπως είναι γνωστό, τις  προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκε ως κεραυνός εν αιθρία από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο η κατάργηση του επιτυχημένου εν τοις πράγμασι προγράμματος “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι” της προηγούμενης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για λόγους καθαρά παλαιοκομματικούς που επαναφέρουν στο προσκήνιο παλαιές πρακτικές.
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού είχαν ενταχθεί τα εξής έργα των δήμων της Πέλλας:

Μετά την ανακοίνωση της κατάργησης του προγράμματος τα παραπάνω έργα βρίσκονται κυριολεκτικά  στον αέρα.  Η απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών  στερεί από τους δήμους της Πέλλας έργα πολύτιμα για την ανάπτυξη τους και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων τους,  με αναμφίβολα θετικό αντίκτυπο στην τοπική οικονομία.

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας μετά την παραπάνω εξέλιξη έκανε την ακόλουθη δήλωση «Η  κυβέρνηση της ΝΔ και ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος  δεν έχουν το  δικαίωμα να θέτουν σε κίνδυνο έργα ζωτικής σημασίας για την Πέλλα,  τα οποία οι δήμοι διεκδικούσαν για δεκαετίες. Καλώ τον κ. Θεοδωρικάκο  να ανασκευάσει γρήγορα την απόφασή του και να αφήσει τα έργα αυτά, που έχουν αδιαμφισβήτητο όφελος για τους πολίτες της Πέλλας, να υλοποιηθούν ομαλά». 


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.