Τελευταία Νέα:

Τα 60 γραμμάρια που θα αλλάξουν την ερωτική σου ζωήΙσπανική επιστημονική ομάδα σε άρθρο που δημοσιεύει στο Nutrients έρχεται να δώσει ελπίδα σε χιλιάδες ενήλικες που πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία.Τα νούμερα είναι απογοητευτικά καθώς 2% του πληθυσμού παγκοσμίως κάτω των 40 ετών πάσχει από στυτική και σeξουαλική δυσλειτουργία, ενώ στις ηλικίες άνω των 40 ετών το ποσοστό ανέρχεται στο 50%.
Η ομάδα αυτή μελέτησε τη βελτίωση που μπορεί να επέλθει μέσω της διατροφικής ενίσχυσης, και βρήκαν ότι οι ξηροί καρποί έχουν θεαματικά αποτελέσματα τόσο στις επιδόσεις, όσο και στη ποιότητα του σπέρματος.Οι ασθενείς που πήραν μέρος έτρωγαν 60 γραμμάρια ξηρών καρπών καθημερινά, για 14 εβδομάδες και όταν κλήθηκαν να επανεξεταστούν, είχαν σημειώσει σημαντική βελτίωση στην ερωtική τους ζωή.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.