Τελευταία Νέα:

Βίντεο: "Δεν θα έχουμε πόλεμο με την Τουρκία " στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Πέλλας ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης


Kοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟ.Δ.Ε. Πέλλας με όλον τον κομματικό μηχανισμό σε εγρήγορση, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, με καλεσμένο τον Υπουργό Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, στο ξενοδοχείο “Pella Hotel” στα Γιαννιτσά.
Στην κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας παραβρέθηκαν οι βουλευτές Δ. Σταμενίτης και Β. Βασιλείαδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ι. Τζαμτζής, οι δήμαρχοι Πέλλας Γ. Στάμκος και Αλμωπίας Χ. Μπάτσης, μέλη και φίλοι του κόμματος.

Τον υπουργό προλόγισε και καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Θεοδόσης Ουραηλίδης.

Μετά τον αγιασμό και την κοπή της Βασιλόπιτας, o λόγος πριν τον υπουργό, δόθηκε στους δύο βουλευτές της ΝΔ που ήταν παρόντες, τον Διονύση Σταμενίτη, ο οποίος μεταξύ άλλων, είπε: «Έχουμε καταφέρει αρκετά αυτούς τους έξι μήνες που βρισκόμαστε και για το σύνολο της χώρας, αλλά και για το νομό Πέλλας. Πολλά ζητήματα έχουν μπει στην πρώτη προτεραιότητα και σε μία σειρά…».

O υπουργός που ήταν και ο κεντρικός ομιλητής, μεταξύ άλλων, αφού άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε για το μεταναστευτικό: « Ήδη ξεκίνησαν επιτέλους αυτή την εβδομάδα οι πρώτες απελάσεις και η Τουρκία τους δέχθηκε όλους πίσω. Αυτό σημαίνει ότι εμείς δεν στέλναμε τόσα χρόνια και όχι η Τουρκία δεν έπαιρνε, για να τα λέμε όλα".
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική είπε: «Ούτε θα έχουμε θερμό επεισόδιο, ούτε θα έχουμε πόλεμο, ούτε τίποτα απ΄όλα αυτά»

Δείτε το Βίντεο:



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.