Τελευταία Νέα:

Θοδωρής Ταρασίδης: Στην Αριδαία επικρατεί κυκλοφοριακό χάος - Παρατηρήσεις


Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας ο Πρόεδρος Αριδαίας – Υδραίας Θοδωρής Ταρασίδης μετέφερε παρατηρήσεις πολιτών , αλλά και δικές του για την πόλη της Αριδαίας .Συγκεκριμένα αφού συμφώνησε με τον Αντιδήμαρχο καθημερινότητας κ. Θεοδωρίδη για όλα αυτά που είχε προηγουμένως αναφέρει στην ομιλία του ο κ. Θεοδωρίδης ξεκίνησε να απαριθμεί τα προβλήματα της Αριδαίας .

Σας τα παραθέτουμε :

1. Τι θα γίνει με την αντικατάσταση των σπασμένων κάδων απορριμάτων , αν θα γίνει η αντικατάσταση με ποιόν τρόπο και πότε.

2. Υπάρχουν πολλές περιοχές στην πόλη της Αριδαίας με ελλειπή φωτισμό , υπάρχουν κολόνες αλλά δεν υπάρχουν λάμπες ή είναι καμένες ανέφερε χαρακτηριστικά.

3. Στα κοιμητήρια της Αριδαίας υπάρχει μεγάλο πρόβλημα , διότι έχει ανοιχτεί ένας νέος χώρος , αλλά κοντεύει να γεμίσει γιατί δεν έχουν ακόμη χαρακτηριστεί οι θέσεις.

4. Στην Αριδαία υπάρχει κυκλοφοριακό χάος , δεν υπάρχουν πινακίδες για το που πρέπει να παρκάρει ο κόσμος που επιτρέπετε και που όχι και κάποιοι δρόμοι είναι απαραίτητο να μονοδρομηθούν.

5. Στον επαρχιακό- αγροτικό δρόμο Αριδαίας - Πιπεριάς όπου διασχίζει τα χωράφια υπάρχει μετά από στροφή ένα γεφυράκι περίπου στα 3,5 μέτρα , αν δεν μεριμνήσουν για την διάνοιξη του λόγω της κίνησης από τρακτέρ και μηχανάκια μπορεί να θρηνήσουμε θύματα, διότι υπάρχει δεξιά αριστερά "αυλάκι" με μεγάλο βάθος.
6. Ζήτησε την υπόσχεση του κ. Δημάρχου παρών του δημοτικού συμβουλίου να υποσχεθεί ότι για την αρδευτική περίοδο ο δήμος θα είναι έτοιμος.

7. Τέλος αναφέρθηκε στα περίπτερα όπου "μας ενημερώσατε πριν κανένα μήνα ότι υπάρχουν περίπτερα που δεν έχουν άδεια, συμφωνήσαμε να απομακρυνθούν άμεσα γιατί αυτή την στιγμή υπάρχει περίπτερο που βρίσκεται σε θέση ΑΜΕΑ.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.