Τελευταία Νέα:

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες των άγριων επεισοδίων στον αγώνα Νίκη Αγκαθιάς - Αγροτικός Αστέρας


Στην εξιχνίαση μίας ακόμη υπόθεσης, που απασχόλησε το πανελλήνιο, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.Στις 8 Δεκεμβρίου είχαν σημειωθεί εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ οπαδών στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Νίκης Αγκαθιάς με τον Αγροτικό Αστέρα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Τότε το τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας είχε ζητήσει τη συνδρομή της ΥΑΒΑΧ για τη διερεύνηση του περιστατικού, δεδομένου ότι η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thestival.gr, η ΥΑΒΑΧ μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα και ανάλυση του οπτικού υλικού προχώρησε στην ταυτοποίηση των 17 εκ των 19 οπαδών του Αγροτικού Αστέρα που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από κοινού και κατά περίπτωση για διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνες και απλές σωματικές βλάβες, παράβαση του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και τέλεση αδικημάτων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Το προανακριτικό υλικό της ΥΑΒΑΧ θα αποσταλεί στο Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας και εν συνεχεία η δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές της Ημαθίας.

Η ανακοίνωση των οπαδών του Αγροτικού Αστέρα

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Αγροτικού Αστέρα τόνιζαν ότι:

"από το πρώτο λεπτό όλο το χωριό μας έβριζε και κουνούσε απειλητικά κοντάρια και σιδερόβεργες τριών μέτρων υπό τους ήχους του κλασσικού πλέον συνθήματος ''εδώ θα γίνει ο τάφος σας''. Όπως γίνεται φανερό και από τα πολλά βίντεο που υπάρχουν οπαδός της ομάδας της Αγκαθιάς με κοντάρι ανοίγει τρία κεφάλια εκ των οποίων το ένα ήταν ενός ηλικιωμένου οπαδού της Αγκαθιάς! Σαφώς και κατηγορούν εμάς αλλά στο βίντεο του αγώνα (32:57) φαίνεται πεντακάθαρα ποιος κάνει τι . Δεν κρατούσαμε ούτε σιδερογροθιές ούτε μαχαίρια όπως ισχυρίζεται ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας όπως επίσης δεν πετάξαμε κροτίδες ούτε ναπαλμ".
Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια :




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.