Τελευταία Νέα:

Έρχεται μεγάλη εκδήλωση με σπουδαίο καλεσμένο από την ΔΗΜ.Τ.Ο Αριδαίας


Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται αυτές τις ημέρες στην ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας στην Αριδαία Αλμωπίας.

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Almopia24.gr ,   ΈΡΧΕΤΑΙ μεγάλη εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Αριδαίας σε ιστορικό χωριό της περιοχής μας με καλεσμένους Υπουργούς και Βουλευτές. 
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο επίτιμος καλεσμένος θα είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός ενέργειας Κ. Χατζηδάκης.



Το θέμα είναι γιατί επιλέχτηκε ο κ. Χατζηδάκης ;
Ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ή ως Υπουργός ενέργειας; Σαν ακριτική περιοχή μας ενδιαφέρουν και οι δύο ιδιότητές του.
Έτσι με αφορμή τις επίσκεψης του κ. Χατζηδάκη καλό θα ήταν να πιέσει η ΔΗΜ.Τ.Ο Αριδαίας να δημιουργηθεί υποσταθμός ενέργειας στην περιοχή ή μια 4η γραμμή παροχής ρεύματος στην Αριδαία πέρα από τις 3 που υπάρχουν έτσι ώστε στην νέα αυτή γραμμή να "κουμπώσουν" όλα τα φωτοβολταϊκά και υδροηλεκτρικά που είναι ήδη σε χρήση και όσα ακόμη δημιουργηθούν.
Με αυτό τον τρόπο θα λυθεί το πρόβλημα της πτώσης τάσης στην περιοχή , ειδικά το καλοκαίρι που οι απαιτήσεις σε ενέργεια είναι αυξημένες.
Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή προς όλο τον κόσμο που θα θέλει να συμμετέχει.
Ελπίζουμε να πραγματοποιηθούν όλα όπως τα σχεδιάζει η τοπική της ΝΔ με γνώμονα το συμφέρον της περιοχής.


almopia24.gr
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.