Τελευταία Νέα:

Η ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας θα προσλάβει προσωπικό - Ειδικότητες και προθεσμίες

Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.


  Η ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας, ύστερα από την υπ’ αριθ. 11/2020 απόφαση του Δ.Σ.    ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δύο [2] μηνών, μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών λόγω της απρόβλεπτης πανδημίας του ιού covid-19 και έλλειψης προσωπικού, με την εξής ειδικότητα και αριθμό ατόμων:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
1

                   ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

            Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλλουν συμπληρωμένο το έντυπο της αίτησης μαζί με τα αναφερόμενα σ’ αυτό απαραίτητα δικαιολογητικά, συνοδευόμενο από τη σχετική υπεύθυνη δήλωση, αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στο E-MAIL: dimotikialmopias@gmail.com της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέσα σε προθεσμία πέντε [5] ημερολογιακών ημερών από την ανάρτησή της, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλμωπίας.

          *Οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την παρούσα Ανακοίνωση θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

                  Ήτοι μέχρι και την 03/04/2020.

 ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.