Τελευταία Νέα:

Κλείνουν οι εισπρακτικές όσο διαρκεί η κρίση με τον κορονοϊό


Όσο διαρκεί η κρίση με τον κορονοϊό και επί της ουσίας η χώρα είναι σε καραντίνα, σταματά και η λειτουργία των εισπρακτικών εταιριών. Το ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Από αύριο (σ.σ. δηλαδή σήμερα) κλείνουν οι εισπρακτικές εταιρίες. Αναστέλλεται η λειτουργία τους για όσο διαρκεί η καραντίνα. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις εταιρίες διαχείρισης απαιτήσεων. Δεν νοούνται ενοχλήσεις σε τέτοια περίοδο για χρέη. Η οικονομία σταμάτησε, οπότε αυτές οι εβδομάδες είναι ως μη γενόμενες. Ευχόμαστε βέβαια να κρατήσει όσο λιγότερο γίνεται», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Blue Sky.
Τη σχετική απόφαση αναστολής λειτουργίας των εισπρακτικών εταιρείων αναμένεται να εκδώσει σήμερα, 19 Μαρτίου, ο υπουργός και αυτή η απόφαση θα έχει ισχύ για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η κρίση.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.