Τελευταία Νέα:

Φώτο: Ο Σύνδεσμος Φροντιστών Βορείου Ελλάδας και η TV 100 ξεκίνησαν τα φροντιστηριακά μαθήματα για τους μαθητές της Γ´ Λυκείου


Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης βρέθηκε η ομάδα της εταιρείας SMART LEARN (από την Αριδαία)  με σκοπό να εγκαταστήσει έναν διαδραστικό πίνακα SMART BOARD, μέσω του οποίου θα γίνονται φροντιστηριακά μαθήματα για τους μαθητές της Γ´ Λυκείου.

 Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φροντιστών Βορείου Ελλάδας και την TV 100.
Η χρήση διαδραστικού πίνακα επιλέχτηκε ως η βέλτιστη λύση ανάμεσα σε πολλούς άλλους τρόπους διδασκαλίας, καθώς είναι η μόνη που προσφέρει αμεσότητα, ζωντάνια και μοιάζει αρκετά με το δια ζώσης μάθημα.
Γι΄ αυτό και εμείς με χαρά δεχθήκαμε να βοηθήσουμε στην υλοποίηση της ιδέας. 
Να τονίσουμε ότι το φροντιστήριο Μ.Ε. ΚΟΡΥΦΗ στην Αριδαία, καινοτομώντας, εισήγαγε, πρώτο σε όλη την Ελλάδα, τους διαδραστικούς πίνακες στην εκπαίδευση ήδη από την σχολική χρονιά 2005-06. Σήμερα μετά από 14 χρόνια πολλά φροντιστήρια - σχολεία (δημόσια και ιδιωτικά ) ακολουθούν την πρακτική μας, ενώ αρκετά από αυτά δουλεύουν και το ηλεκτρονικό-διαδραστικό και έντυπο διδακτικό υλικό που δημιουργήσαμε και διαθέτουμε μέσω του εκδοτικού μας οίκου, SMARTLEARN.




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.