Τελευταία Νέα:

Αποστολή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία


Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο Λάμπρος Κακίσης παρέδωσε σήμερα στο ιατρικό κέντρο του Δήμου Δρόπολης φαρμακευτικό υλικό και ιατρικό εξοπλισμό για τον κορονοϊό, που έστειλαν στους Έλληνες της Αλβανίας η Περιφέρεια Αττικής και η Ένωση Συγγενών Πεσόντων του Έπους του '40.

Παρόμοια βοήθεια ετοιμάζουν οι παραπάνω φορείς και για τον άλλο ελληνικό μειονοτικό Δήμο, αυτόν της Φοινίκης στο νομό Αγίων Σαράντα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ενώ ο Έλληνας Πρόξενος ανακοίνωσε ότι την επόμενη βδομάδα, ιατρικό και φαρμακευτικό υλικό από την Ελλάδα θα δοθεί και στο περιφερειακό Νοσοκομείο Αργυροκάστρου.
Ο δήμαρχος της Δρόπολης Δημήτρης Τόλης ευχαρίστησε επί της ευκαιρίας το Γενικό Προξενείο για τη συμβολή του στη βοήθεια των ομογενών τη δύσκολη τούτη περίοδο αλλά και τους φορείς στην Ελλάδα που μεριμνούν για την αποστολή βοήθειας στους Έλληνες της Αλβανίας.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.