Τελευταία Νέα:

Ο Δήμος Αλμωπίας ευχαριστεί την εταιρεία ΣΟΥΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε.



Θέμα: Ευχαριστήριο προς την εταιρεία  ΣΟΥΛΗΣ  Α.Β.Ε.Ε.  για  την προσφορά αναλώσιμου υλικού στον Δήμο Αλμωπίας.


Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία  Σουλης Α.Β.Ε.Ε. η οποία  εδρεύει στην Σκύδρα  Ν Πέλλας και  δραστηριοποιείται εδώ και πολλές δεκαετίες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό στον χώρο των Υλικών Συσκευασίας Φρούτων και Λαχανικών διαθέτοντας επιστημονικό προσωπικό και εκπαιδευμένα στελέχη   κατασκεύασε και πρόσφερε δωρεάν 50 καινοτόμες μάσκες ή αλλιώς ασπίδες προστασίας  οι οποίες προστατεύουν το πρόσωπο του χρήστη με τον καλύτερο τρόπο προσφέροντας έτσι απόλυτη ασφάλεια σ΄ όσους την χρησιμοποιούν.

Οι νέες μάσκες   παραδόθηκαν  στις 31.03.2020 από την ιδιοκτήτρια  της εταιρείας κ. Ιφιγένεια Στόγιου στον Αντιδήμαρχο Αλμωπίας κ. Δ. Γιάντση και θα διατεθούν για την ενίσχυση του εξοπλισμού προστασίας του προσωπικού του Δήμου μας .


Αυτού του είδους οι ενέργειες προσφοράς και αλληλεγγύης  τιμούν τους επαγγελματίες και τις εταιρείες  που τις εφαρμόζουν και μας δυναμώνουν απέναντι στην πανδημία του Kορωνοϊού .





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.