Τελευταία Νέα:

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Τζαμτζή στην Φούστανη Αλμωπίας


Νωρίς το απόγευμα σήμερα επισκέφτηκα την Φούστανη για να μιλήσω με τους αστυνομικούς που επιτηρούν την εφαρμογή των μέτρων της καραντίνας.

Μου τόνισαν ότι εφαρμόζεται απόλυτα το μέτρο της καραντίνας χωρίς προβλήματα.


Κανείς δεν γυρίζει ανεξέλεγκτα.

Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική επιτηρούν την καραντίνα.

Έχει δοθεί λίστα στην Αστυνομία με τους κτηνοτρόφους της Φούστανης οι οποίοι έχουν ζώα και πρέπει να τα ταΐσουν.

Θα δοθεί και λίστα με τους αγρότες του χωριού ώστε να μπορούν να κάνουν τις απόλυτα αναγκαίες εργασίες.

Το Κτηνιατρείο της Φούστανης έχει κλείσει και ζητήσαμε οι κτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής να απευθύνονται για να εξυπηρετηθούν από το Κτηνιατρείο Αριδαίας.

Στην συνέχεια παρέδωσα τα τρόφιμα από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ στον Δήμο Αλμωπίας, για τις οικογένειες που είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας και την Πυροσβεστική υπηρεσία διότι έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της 24ωρης επιτήρησης της καραντίνας, τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση και τις υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας, τους εργαζόμενους στο Τμήμα Υγείας και Πρόνοιας στην ΔΑΟΚ και την Κτηνιατρική υπηρεσία της ΠΕ Πέλλας και τους Προϊσταμένους κκ. Ελένη Καραντώνη, Γαϊτάνη Γιώργο και Μπαλάσκα Γιώτα.

Όλοι μαζί δουλεύουμε για να σπάσουμε τον κρίκο στην αλυσίδα της πανδημίας του κορονοιού.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.