Τελευταία Νέα:

Ζωντανά στον Skai κάτοικος Φούστανης διαφωνεί με τα αίτια Θανάτου της 78χρονης



Ο κάτοικος Φούστανης Τάσος Μαντάς βγήκε ζωντανά στην εκπομπή ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ LIVE στο SKAI και ανέφερε μεταξύ άλλων για τον θάνατο της 78χρονης ότι στο χωριό η κυρία αυτή δεν ήρθε στις 25η Μαρτίου αλλά πριν 3 βδομάδες και είχε προβλήματα υγείας. Είχε ένα σοβαρό ατύχημα πέφτοντας στο σπίτι της ,  πηγαίνοντας στο νοσοκομείο διαπίστωσε ότι ήταν και θετική στον ιο, εμείς ξέρουμε ότι ο θάνατος της προήλθε από βακτηριακή λοίμωξη.


Η Εύα Αντωνοπούλου απάντησε ότι περισσότερα θα μας πει ο κ. Τσιόδρας που σε λίγο θα έχει την καθιερωμένη ενημέρωση.
Στην συνέχεια ο κ. Μαντάς ευχήθηκε Ψυχραιμία και να μην υπάρχει παραπληροφόρηση και στοχοποίηση στα όρια του κουτσομπολιού , μένουμε σπίτι και όλα θα πάνε καλά.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Τζαμτζή ο πρώτος θάνατος της 78χρονης από Κορονοϊό άρχισαν να υπάρχουν αντιδράσεις από κατοίκους της Φούστανης Αλμωπίας αποδίδοντας τον θάνατο σε άλλα προβλήματα υγείας και όχι στον κορονοϊό.


Είχαμε Δημόσιες επώνυμες αναρτήσεις σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης από κατοίκους του χωριού που διαφωνούν με την ανακοίνωση θανάτου , ρίχνοντας μάλιστα ευθύνη και στα τοπικά μέσα που αναπαρήγαγαν την είδηση του θανάτου.



Επειδή είμαστε και εμείς τοπικό μέσο στην Αλμωπία έχουμε να αναφέρουμε ότι η ανακοίνωση έγινε από τον πλέον αρμόδιο για το θέμα του κορονοϊού και αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Τζαμτζή, ο οποίος όταν κάνει δημόσια ανακοίνωση θεωρείται ότι έχει και την κατάλληλη ενημέρωση από νοσοκομείο Εδέσσης και ΕΟΔΥ. Άλλος τρόπος να διασταυρώσουμε αυτό που λένε επίσημα άτομα που έχουν διοριστεί γι αυτό αυτή την στιγμή δεν υπάρχει , γιατί το νοσοκομείο Έδεσσας δεν απαντάει ούτε σε email αλλά ούτε και σε τηλέφωνα.

Δημόσια ανάρτηση από κάτοικο Φούστανης

ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ...Αυτοί είστε! Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε άνοια..Ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης και ήρθε στο χωριό 25 Μαρτίου. Έπαθε εγκεφαλικό στο σπίτι της έπεσε από το κρεβατι της και έσπασε τον γοφο της και κατέληξε στο νοσοκομείο...Και ξαφνικά πέθανε από κορωνοιο. Ντροπή στα μέσα ενημέρωσης της περιοχής.. Η γυναίκα 1ον δεν κάτοικος ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ και 2ον πέθανε από εγκεφαλικό. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΣΤΟΧΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΎ ΜΑΣ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΨΕΥΤΙΑ ΠΑΊΖΕΤΑΙ...


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.