Τελευταία Νέα:

Λίστα: Xώρες με τους περισσότερους νεκρούς και σε ποιες δεν υπάρχει ούτε ένας θάνατος


Περισσότεροι από 851.000 άνθρωποι έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό σε όλο τον κόσμο και 42.053 έχουν χάσει τη ζωή τους από τον Covid-19, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του πρακτορείου Reuters.

Κρούσματα έχουν αναφερθεί σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές από τότε που εμφανίστηκαν τα πρώτα περιστατικά στην Κίνα τον Δεκέμβριο του 2019.

Οι περισσότεροι θάνατοι καταγράφονται στην Ιταλία (12.428) και ακολουθούν η Ισπανία με 8.464, η Αμερική με 3.833, η Γαλλία με 3.523, η Κίνα με 3.305 και το Ιράν με 2.898.

Σε κάποιες χώρες, όμως, ο κορωνοϊός δεν έχει κόψει το νήμα της ζωής κανενός, παρά τα κρούσματα, όπως στη Σλοβακία, στο Βιετνάμ, στη Σενεγάλη, στη Μάλτα, στο Γιβραλτάρ, στη Ζάμπια.

Ας δούμε τον πλήρη κατάλογο με τους θανάτους και τις χώρες που δεν έχουν χάσει κανένα πολίτη τους. (Τα στοιχεία του Reuters βασίζονται σε πληροφορίες των υπουργείων Υγείας της κάθε χώρας).


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.