Τελευταία Νέα:

«Ο γιος μου το έκανε γιατί κάποιος του είπε “είσαι κότα εάν δεν πέσεις”» Για πρώτη φορά λύνει τη σιωπή του ο 17χρονος στη Ναύπακτο


Δύο ημέρες μετά το περιστατικό που σόκαρε τη Ναύπακτο και την πτώση στο κενό ενός 17χρονου από το Φάρο του Λιμανιού της πόλης, ο νεαρός μιλά για ό,τι έγινε.
Το παιδί που αναρρώνει στο σπίτι του μίλησε στο «Live News» του Mega μαζί με τη μητέρα του.

«Δε θυμάμαι τίποτα. ευχαριστώ πολύ όλους σας που νοιαστήκατε για μένα. Αλλά δε θυμάμαι τίποτα εγώ. Έχω χτυπήσει στη μέση και λίγο στο πόδι».
Στην ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για την πράξη του, απαντάει πως «ναι».
Όπως λέει ο 17χρονος και η μητέρα του, το στοίχημα που λίγο έλειψε να στοιχίσει μια ανθρώπινη ζωή, δεν ήταν χρηματικό. Τα παιδιά άρχισαν να προκαλούν το ένα το άλλο και ο 17χρονος αποφάσισε να δοκιμάσει το άλμα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.
Όπως δήλωσε η μητέρα του στο Mega: «ο γιος μου το έκανε γιατί κάποιος υποτιθέμενος φίλος του έλεγε: "είσαι κότα εάν δεν πέσεις, είσαι κότα, είσαι κότα».
Επίσης ο νεαρός ανέφερε ότι η συγκεκριμένη βουτιά είναι κάτι συνηθισμένο στην πόλη.
Συγκλονίζει και ένα νέο βίντεο που προβλήθηκε στο MEGA, στο οποίο  ακούγονται τα όσα έλεγαν συνομήλικοί του 17χρονου, τη στιγμή που αποφάσιζε να ρισκάρει την ίδια του, τη ζωή…
«Νομίζω ότι θέλει χειροκρότημα» ακούγεται να λέει ένας νεαρός. «Με την κοιλιά» ακούγεται να λέει ένας άλλος.
Σε αυτό το σημείο είναι που ο 17χρονος έπαιρνε φόρα και χωρίς να το σκεφτεί έπεφτε στο κενό. Ο ανήλικος χτύπησε στο τσιμέντο και από καθαρή τύχη δε σκοτώθηκε.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.