Τελευταία Νέα:

Χρ. Μπάτσης "Ζήσαμε εν μέσω Κορωνοϊού, το έπος του εισιτηρίου"


Δυστυχώς ο Κορωνοϊός δεν άφησε ανέπαφη τη Λουτρόπολη και οι άνθρωποι δεν άφησαν ανέπαφη την επιχείρηση των Λουτρών.
Ζήσαμε εν μέσω Κορωνοϊού, το έπος του εισιτηρίου. Μια φορά και έναν καιρό, υπήρχε ένα εισιτήριο. Κάποιος το είχε. Σε κάποιον το έδειξε. Κάποιος το πήρε. Ποιος το έχεις; Κάποιος το κρύβει. Είναι σίγουρα πλαστό! Ποιος κλέβει τα Λουτρά; Δώστε μας εξηγήσεις! Και ξανά από την αρχή. Επιστρατεύτηκαν ραδιόφωνα και ηλεκτρονικός τύπος. Ακόμα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ποιο το αποτέλεσμα; Να πληγεί, προσωρινά ευτυχώς, το κύρος της επιχείρησης των Λουτρών, η οποία στηρίζει ενεργά την οικονομία του Δήμου μας και μετά να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Παρεμπιπτόντως, μέχρι σήμερα δεν ακούστηκε μία συγνώμη. Όχι για το πρόσωπό μου, ούτε για την επιχείρηση, αλλά γι αυτόν τον άνθρωπο που εκθέσατε με το χειρότερο τρόπο. Φυσικά ένας απλός, πηγαίος άνθρωπος δεν ξέρει και δεν οφείλει να ξέρει, να χειρίζεται τα μέσα.

Όπως ήδη θα έχετε δει, στο σημερινό μας συμβούλιο υπάρχει η ενημέρωση του Προέδρου μας, σχετικά με επιστολή του κυρίου Στεφανίδη προς τον Πρόεδρο ΔΣ, όπου μου προσάπτει κατηγορίες για τον τρόπο που δρω ως Δήμαρχος και χειρίζομαι σχετικές με το αξίωμά μου υποθέσεις. Απήντησα με εξώδικη διαμαρτυρία στον υπογράφοντα και εκείνος υπαναχώρησε με επιστολή που έχετε επίσης στα χέρια σας. Μετά από αυτό κάνω δεκτή την έγγραφη εξήγηση του κυρίου Στεφανίδη και θεωρώ το θέμα λήξαν.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.