Τελευταία Νέα:

Γερμανός εισαγγελέας: Έχω αποδείξεις ότι η μικρή Μαντλίν είναι νεκρή


«Έχω αποδείξεις ότι η μικρή Μαντλίν είναι νεκρή». Η φράση αυτή για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν, που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο, βγήκε από τα χείλη του Γερμανού εισαγγελέα. 
Ο ίδιος, μιλώντας στο Sky News είπε ωστόσο ότι ενώ έχει αποδείξεις για το ότι το κοριτσάκι είναι νεκρό, δεν έχει αρκετά στοιχεία για να ασκήσει δίωξη στον παιδόφιλο Κριστιάν Μπρίκνερ.

Ο Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, κάλεσε τους Βρετανούς τουρίστες και όλους όσοι βρίσκονταν στην Πορτογαλία το επίμαχο διάστημα της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν να βοηθήσουν να ανακαλύψουν οι αρχές και τα άλλα καταλύματα στα οποία έμενε όλα εκείνα τα χρόνια ο Μπρίκνερ έτσι ώστε να βρεθεί η σορός του παιδιού.

Ο Βόλτερς είπε ακόμα στο Sky News το βράδυ της Δευτέρας ότι στους εισαγγελείς λείπουν τα στοιχεία αυτά που χρειάζονται για να οδηγηθεί σε δίκη ο άνδρας αυτός.
«Η αποτρόπαιη αυτή πράξη έχει γίνει», είπε ακόμα ο εισαγγελέας και κάλεσε όλους όσοι γνώριζαν τον άνδρα αυτό ή τις περιοχές που έμενε να δώσουν στοιχεία στις αρχές για να ψάξουν για την Μαντλίν.
Έχουν περάσει 13 χρόνια από την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν με το πτώμα της να μην έχει βρεθεί μέχρι σήμερα. Ο κύριος ύποπτος, ο Κριστιάν Μπρίκνερ 43 ετών έχει συνδεθεί εκτός από αυτή την υπόθεση και με τηνεξαφάνιση ενός αγοριού 6 ετών στην Πορτογαλία το 1996 και ενός κοριτσιού 5 ετών στην Γερμανία το 2015.

Οι βελγικές αρχές τον έχουν επίσης συνδέσει με την εξαφάνιση και την δολοφονία της 16χρονης Carola Titze, ενώ ήταν σε διακοπές στο De Haan το 1996.

Ο Κριστιάν Μπρίκνερ περιμένει να αποφυλακιστεί αυτές τις ημέρες καθώς έχει εκτίσει τα δυο τρίτα της ποινής του για άλλα αδικήματα.



Πηγή: newsit.gr

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.