Τελευταία Νέα:

Τι ξενερώνει τις γυναίκες στο σεξ; Όλη η λίστα (από μία γυναίκα)



Φαίνεται ότι κάποιες λεπτομέρειες, που κάνουν τη διαφορά ξενερώνουν αφάνταστα τις γυναίκες στο σεξ.Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση PLOS 1 αποκάλυψε, ποια είναι εκείνα τα πράγματα που ξενερώνουν… ερωτικά τις γυναίκες.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι αν μια γυναίκα αισθανθεί αηδία την στιγμή της σεξουαλικής επαφής, επηρεάζεται πολύ περισσότερο από ό,τι ένας άντρας.

Έτσι οι διάφορες οσμές μπορεί να της εγείρουν συναισθήματα αηδίας. Συνέπεια, ο εγκέφαλος να στέλνει το μήνυμα της αποφυγής από αυτή την κατάσταση και, μοιραία, η σεξουαλική διέγερση χάνεται και μετατρέπεται σε αποτροπιασμό.

Όπως προέκυψε από την ίδια έρευνα η «βαριά» μυρωδιά του σώματος (το 59% των εθελοντών δήλωσαν πως θα το έβαζαν στα πόδια, αν έβγαιναν ραντεβού με κάποιον που δεν μοσχομύριζε) και η κακοσμία του στόματος (53%) καταστρέφει την ερωτική επιθυμία των γυναικών.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι οι γυναίκες σε ποσοστό 45% έλκονται ερωτικά από τη δροσερή αναπνοή, από την χροιά της φωνής στο 25% ενώ από την εξωτερική εμφάνιση σε ένα ποσοστό που αγγίζει το 23%.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.