Τελευταία Νέα:

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή ήταν η διαδρομή της δράστιδος- Δείτε το σκίτσο της 


Στενεύει ο κλοιός, για τη γυναίκα με το βιτριόλι. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους την εικόνα της από κάμερες ασφαλείας, την καταγεγραμμένη φωνή της όταν τηλεφώνησε στην εταιρία ταξί, ενώ πλέον γνωρίζουν και τα μέσα μεταφοράς που χρησιμοποίησε.

Το Βήμα της Κυριακής αποκαλύπτει το σκίτσο της γυναίκας με το βιτριόλι, όπου φαίνεται να το μεταφέρει σε μπλε παγούρι, η ίδια φοράει πιθανότατα περούκα, μαύρα γυαλιά, χειρουργική μάσκα, γάντια, καπαρντίνα, ενώ έχει και σακίδιο πλάτης.




Η γυναίκα με το βιτριόλι πήγε στην Καλλιθέα για να στήσει ενέδρα στην 34χρονη, χρησιμοποιώντας λεωφορείο της γραμμής, το οποίο ήταν γεμάτο με κόσμο.

Αποβιβάστηκε σε στάση πολύ κοντά στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας που εργάζεται η 34χρονη. Μπήκε στο κτίριο και περίμενε την Ιωάννα.

Μετά την επίθεση κινήθηκε αριστερά από την είσοδο του κτιρίου, διέσχισε τρέχοντας τη λεωφόρο Θησέως, πέρασε το διάζωμα και έφτασε στο ταξί που την περίμενε 500 μέτρα πιο μακριά από την άλλη πλευρά του δρόμου.

Όπως αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής σκόπευε να πραγματοποιήσει την επίθεση μια μέρα νωρίτερα. Ωστόσο η 34χρονη γλίτωσε την πρώτη φορά επειδή έφτασε στη δουλειά της λίγα λεπτά πιο νωρίς.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η οδηγός του ταξί μετέφερε και τις δύο φορές τη γυναίκα με το βιτριόλι κοντά στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως σε νότια περιοχή του Παγκρατίου. Στη συγκεκριμένη περιοχή έχει γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί αν είχε σπίτι ή αν την παρέλαβε από το σημείο άγνωστος συνεργός της.

Στο μικροσκόπιο της ασφάλειας έχουν μπει οι κλήσεις και τα μηνύματα στο κινητό της 34χρονης καθώς και οι συνομιλίες της στα social media. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις είναι οι βασικές ύποπτες. Η μία γυναίκα είναι αλλοδαπή αλλά έχει ισχυρό άλλοθι, η δεύτερη ανήκει στο περιβάλλον της, ενώ η τρίτη φαίνεται ότι είχε διαφορές με την 34χρονη.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.