Τελευταία Νέα:

Έσπασε το ποτήρι; Πως να μαζέψεις τα μικρά γυαλάκια από το πάτωμαΈνα από τα πιο συχνά ατυχήματα, που μπορούν να συμβούν είτε στην κουζίνα μας είτε σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού μας είναι φυσικά να σπάσει ένα ποτήρι ή ένα πιάτο.
Είναι γνωστό, πως μόλις μας συμβεί κάτι τέτοιο αρπάζουμε τη σκούπα και παίρνουμε τα σπασμένα κομμάτια. Τι γίνεται, όμως με τα μικρά γυαλάκια, που όλοι φοβόμαστε, ότι μπορεί να έχουμε αφήσει; Σας έχουμε τις λύσεις για σωστό καθάρισμα και είναι απλές.

Πατάτα
Κόψτε μια πατάτα στη μέση και χρησιμοποιήστε τη μισή και πιέσετε με αυτήν πάνω στα γυαλιά. Αυτά θα κολλήσουν στην πατάτα με αποτέλεσμα να ξεκολλήσουν από το πάτωμα.

Υγρό χαρτί κουζίνας
Με ένα βρεγμένο κομμάτι χαρτί κουζίνας πιέστε το ελαφρά πάνω στα κομμάτια γυαλιού. Δείτε ότι το έχετε διπλώσει καλά για να μην υπάρχει κίνδυνος να διαπεράσουν τα γυαλιά το χαρτί και να σας τρυπήσουν.

Ταινία
Πάρτε μια ταινία που χρησιμοποιείτε για να βγάζετε τις τρίχες από τα ρούχα σας. Βάλτε την στο πάτωμα και αμέσως θα κολλήσουν πάνω σε αυτήν όλα τα μικρά γυαλάκια. Με τα παραπάνω tips θα έχετε καθαρίσει σίγουρα για τα καλά.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.