Τελευταία Νέα:

Το Πεκίνο ενέκρινε την πρώτη κινεζική πατέντα εμβολίου κατά του κοροναϊού


Επίσημη έγκριση της πατέντας του εμβολίου που ανέπτυξε κατά του κορωνοϊού έλαβε από τις κινεζικές αρχές εταιρία που ειδικεύεται στα εμβόλια.

Η μεγαλύτερη κινεζική εταιρεία, που ειδικεύεται στην παραγωγή εμβολίων, έλαβε έγκριση για το πιθανό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που ανέπτυξε. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ημερησία του Λαού», πρόκειται για την πρώτη πατέντα που εγκρίνεται στη χώρα όπου ξεκίνησε η πανδημία.

Η τρίτη φάση των δοκιμών του εμβολίου σε ανθρώπους αναμένεται να γίνει στο εξωτερικό. Ήδη η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ξεκινήσει τις δοκιμές του εμβολίου, ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε ότι συζητά με τη Ρωσία, την Βραζιλία και τη Χιλή την έναρξη των κλινικών δοκιμών και σε αυτές τις χώρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η έγκριση έγινε στις 11 Αυγούστου, όταν ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε την έγκριση του εμβολίου «ΣΠΟΥΤΝΙΚ V».
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.