Τελευταία Νέα:

Τουρκική επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη: "Είναι προβοκάτορας"


Την περασμένη Πέμπτη, 13 Αυγούστου, ο αντιπρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, πήγε στο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου και μετέφερε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος λόγω της πανδημίας είναι αποκλεισμένος στο Ροστόφ της Ρωσίας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων ανέφερε στο μήνυμά του ότι: "Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία για τους στόχους της ομάδας, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω των γεγονότων των ημερών. Αλλο η πολιτική, άλλο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα".

Το μήνυμα του διοικητικού ηγέτη του ΠΑΟΚ έγινε γνωστό στην Τουρκία με αποτέλεσμα να απασχολήσει αρκετές αθλητικές αλλά και πολιτικές ιστοσελίδες. Μάλιστα η τούρκικη έκδοση της Independent έγραφε πως η Μπεσίκτας είναι πολύ πιθανό να απευθυνθεί και στην UEFA!

"Προβοκάτορας ο Ιβάν Σαββίδης" ήταν ο τίτλος στο Tumspor ενώ η Independent το πήγαινε κι ένα βήμα παραπάνω, αναφέροντας πως:

"Η UEFA έχει αλλάξει στο παρελθόν την έδρα ενός αγώνα εάν υπάρχουν πολιτικές εντάσεις κι έγινε σε ουδέτερο γήπεδο. Ειναι πολύ πιθανό η UEFA να κάνει το ίδιο μιας και η Μπεσίκτας αναμένεται να το αιτηθεί μετά τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη"!
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.