Τελευταία Νέα:

Αλμωπία: Πιπεριές Γίγας που σπάνε κάθε ρεκόρ - Εικόνες


Μετά τις δημοσιεύσεις μας παραγωγού από τοπικό διαμέρισμα της Αλμωπίας με εικόνες Λάχανου, Πατάτας και μελιτσάνας γίγας, άλλος παραγωγός από άλλο τοπικό διαμέρισμα της Αλμωπίας μας κάλεσε να φωτογραφίσουμε τις πιπεριές γίγας που καλλιεργεί και μεταπουλάει ο ίδιος.
Πιπεριές που κυμαίνονται πάνω από το φυσιολογικό βάρος περίπου 2 με 4 φορές!!

Εμείς ως Almopia24.gr του μεταφέραμε τις εύλογες απορίες του κόσμου ότι ίσως χρησιμοποιούνται ορμόνες για να δημιουργηθούν αυτά τα προϊόντα , αλλά ο παραγωγός (όπου τα στοιχεία του τα έχει η εφημερίδα μας) μας οδήγησε στο αγρόκτημα όπου καλλιεργούνται τα προϊόντα και μας έδειξε τις συνταγές που χρησιμοποιεί από τους γεωπόνους που συνεργάζεται ως απόδειξη ότι δεν έχει αγοράσει τέτοιου είδους φάρμακα.

Τα προϊόντα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες είναι καλλιεργημένα χωρίς ορμόνες και οτιδήποτε άλλο χημικό ευνοεί αυτήν την ανάπτυξη , αλλά έχει χρησιμοποιηθεί συνταγή που χρησιμοποιούσαν οι παππούδες μας πριν βγουν τα χημικά λιπάσματα όπως μας εξήγησε ο ίδιος.







-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.