Τελευταία Νέα:

Κεραμέως: Πιθανή παράταση στο άνοιγμα των σχολείων - Την 1η Σεπτεμβρίου οι τελικές αποφάσεις



Με αυξημένα μέτρα πρόληψης θα ανοίξουν τα σχολεία, έπειτα από τις εισηγήσεις των ειδικών, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου για την επιστροφή των μαθητών στις τάξεις.
Η υπουργός Παιδείας υπογράμμισε ότι η χρήση μάσκας από τους μαθητές είναι αυτονόητη υποχρέωση μαθητών και καθηγητών, ζητώντας προσπάθεια, επιμονή και προσαρμοστικότητα. Η έναρξη λειτουργίας των σχολικών δομών, όπως είπε, θα γίνει με αυξημένα μέτρα, βάσει των συστάσεων των ειδικών.

Όπως είπε η υπουργός, οι απόφασεις λαμβάνονται με τα σημερινά στοιχεία και, αν κριθεί από τις συνθήκες, θα επικαιροποιούνται. Οπως είπε, αν και αρχικά αποφασίστηκε τα μαθήματα να ξεκινήσουν 7 Σεπτεμβρίου, ενδεχεται να υπάρξει παράταση και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν την 1η Σεπτεμβρίου, όπως ανακοινωσε.

Η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική, ενώ δεν θα πραγματοποιούνται εκδρομές.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.