Τελευταία Νέα:

Φώτο- Αγιασμός στον Π.Α.Σ Ξιφιανής για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν


Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΣ Ξιφιανής έδωσε το παρών στην χθεσινή συγκέντρωση του τμήματος ποδοσφαίρου της ομάδας που έγινε στο γήπεδο της Ξιφιανής.

Ο Πατήρ Αντώνιος τέλεσε τον Αγιασμό της ομάδας ευχόμενος υγεία και επιτυχίες. Ο Μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Χρήστος Δερμετζόγλου έλειπε λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων ,είχε όμως επικοινωνία μέσο διαδικτύου με κάμερα.

Το "παρών" έδωσαν ο αντιπρόεδρος Μπάμπης Ελευθεριάδης (Λαλάκος), μέλη του Δ.Σ., τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι της ομάδας. Έτσι, όλοι πήραν την Ευλογία του Αγιασμού και ευχήθηκαν μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες. Μετά το πέρας του αγιασμού ακολούθησε ομιλία του προπονητή Γιώργου Κοκόζογλου με τους παίχτες του ΠΑΣ.

Ο διοικητικός παράγοντας Πέτρος Τσακιρης δήλωσε, (Είναι μια ποδοσφαιρική χρονιά με ιδιαιτερότητες λόγω του Covid-19, παρόλα αυτά όμως ο πρόεδρος και όλο το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ ,δηλώνουμε έτοιμοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο τους στην Ά ερασιτεχνική κατηγορία.) Όπως μας τόνισε ο αντιπρόεδρος Μπάμπης Ελευθεριάδης το ρόστερ έχει συμπληρωθεί και ευχήθηκε προς όλους να κρατήσουν ψηλά τις αξίες της ευγενούς άμιλλας, έχοντας μία υγιή και γεμάτη επιτυχίες ποδοσφαιρική χρονιά.




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.