Τελευταία Νέα:

Ανακοίνωση του 3ου Δημοτικού σχολείου ΑριδαίαςΑγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι,όπως όλες οι Σχολικές Μονάδες της Διεύθυνσης Π.Ε. Πέλλας ,το Σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό για την φυσική παρουσία των μαθητών το διάστημα 21 έως 25 Σεπτεμβρίου 2020. 

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στο σχολείο για να παραλάβετε τη Δευτέρα 21-9-2020 τα σχολικά βιβλία.

Η προσέλευσή σας θα γίνει σε μικρές ομάδες τηρουμένων όλων των μέτρων ασφαλείας και πρόληψης μεταδοτικότητας COVID. Οι μαθητές ,συνοδευόμενοι από τους γονείς τους μέχρι τις εισόδους, φορώντας μάσκα και έχοντας την τσάντα τους θα μπουν στις τάξεις τους για να πάρουν βιβλία , μάσκες και παγουρίνο, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Από την είσοδο Παύλου Μελά :
Μαθητές Α τάξης στις 9:00.
Μαθητές της Β τάξης στις 10:00.
Μαθητές της Γ1 και Γ2 Τάξης στις 11:00.

Από την Είσοδο Εμ. Παππά 
Στις 9:00 οι μαθητές της Δ τάξης.
Στις 10:00 οι μαθητές της ΣΤ1 και ΣΤ2.
Και στις 11:00 οι μαθητές των Ε1 και Ε2 τάξεων.

Το πρόγραμμα για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα σας κοινοποιήσουμε σε επόμενο email. Παρακαλώ να παρακολουθείτε καθημερινά τα email σας και να βλέπετε τη σελίδα του σχολείου μας https://blogs.sch.gr/3dimarid/


Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του Σχολείου
Σωτηριάδης Συμεών

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.