Τελευταία Νέα:

Περιοδεία κλιμακίου Ελληνικής Λύσης σε Αριδαία - Έδεσσα - Γιανιτσά και Κρύα Βρύση



Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, με επικεφαλής τον βουλευτή του κόμματος κ. Κωνσταντίνο Χήτα, θα περιοδεύσει σε Έδεσσα, Αριδαία, Γιαννιτσά, Κρύα Βρύση και Σκύδρα.
Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2020, στις 11:00, το κλιμάκιο του κόμματος θα είναι στο καφέ Ψηλός Βράχος στην Έδεσσα.
 Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης θα βρεθεί στην Αριδαία (στις 18:00 – στο καφέ Τσιπουράδικο), όπου και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με στελέχη, υποψηφίους του κόμματος αλλά και ενώσεις επαγγελματιών της περιοχής.
 Το πρωί της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου 2020 (στις 11:00) το κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα είναι στα Γιαννιτσά, στο καφέ ΜΙΚΕΛ, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης θα βρεθεί στην Κρύα Βρύση (στις 17:00 – στο καφέ LIVING ROOM), όπου και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με στελέχη, υποψηφίους του κόμματος αλλά και ενώσεις επαγγελματιών της περιοχής και στις 18:30 στην Σκύδρα στο καφέ MOSTRA.
 Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο κ. Xήτας θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.