Τελευταία Νέα:

Παράπονα από μέλη για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας


Παράπονα για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών στο Εμπορικό Σύλλογο Αριδαίας

Μετά από παράπονα επαγγελματιών που δεχτήκαμε στη σελίδα μας σχετικά με το θέμα τις εκλογές στον ΕΜΠΟΡΙΚΟ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, "ότι λίγα εικοσιτετράωρα πριν την διεξαγωγή των εκλογών ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η προκήρυξη των εκλογών αλλά ούτε έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των υποψήφιων. 

Με τέτοιες τακτικές ο Εμπορικός Σύλλογος δεν θα μπορέσει ποτέ να μεγαλώσει η να πλαισιωθεί από νέους υποψηφίους και πάντοτε θα περιβάλλεται από τα ίδια μέλη στο διοικητικό συμβούλιο με απλή εναλλαγή των ρόλων μεταξύ τους. 
Καλό θα ήταν να τηρούνται οι διαδικασίες και πάντοτε να έχουμε στόχο - γνώμονα τον συμφέρον του επαγγελματία αλλά και τον εμπορικό κόσμο της Αριδαίας. 
Περιμένουμε την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών για να απαντηθούν κάποια από τα παραπάνω."

Εμείς να τονίσουμε ότι λάβαμε πριν απο αρκετές ημέρες email απο τον Εμπορικό Σύλλογο  όπου και το δημοσιεύσαμε με την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών μόνο , χωρίς περισσότερες διευκρινήσεις , όπως π.χ αν ήθελε κάποιος να θέσει υποψηφιότητα που έπρεπε να απευθυνθεί.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.