Τελευταία Νέα:

Ε. Προκοπίδης: Ο Δήμαρχος επιλέγει τον «μοναχικό δρόμο» και την αυτόνομη παρουσία της Δημοτικής του ομάδας


Άλλη μια ευκαιρία για συναίνεση στα βασικά θέματα λειτουργίας του Δήμου πήγε χαμένη, με ευθύνη του Δημάρχου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στην σημερινή διαδικτυακή συνεδρίαση το
υ Δημοτικού Συμβουλίου, με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης και στα θέματα ημερήσιας διάταξης, που αφορούσαν τις αντικαταστάσεις των παραιτηθέντων Προέδρων και Αντιπροέδρων της ΔΕΥΑ Αλμωπίας και της ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας, ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, λειτούργησαν εγωιστικά, αγνοώντας το κλίμα συναίνεσης που επικράτησε την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου και που αφορούσε τη ψήφιση του Ισολογισμού της Επιχείρησης για το 2019.
Στην διάρκεια της συνεδρίασης, ζήτησα την επανεξέταση του θέματος από μηδενική βάση και την επικοινωνία όλων των επικεφαλής των παρατάξεων, προκειμένου να υπάρξει μια ολοκληρωμένη συζήτηση τόσο ως προς τα πρόσωπα της πλειοψηφούσας παράταξης που θα στελεχώσουν τις Επιχειρήσεις, όσο και στην ύπαρξη μιας συμφωνίας στα βασικά σημεία λειτουργίας αυτών. Αντί αυτού, ο Δήμαρχος επέμενε στην πρόταση της Παράταξης του, για τις τοποθετήσεις των αντικαταστατών, αγνοώντας της προτάσεις της Αντιπολίτευσης και επιλέγοντας το «μοναχικό δρόμο» και την αυτόνομη παρουσία της Δημοτικής του ομάδας.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.