Τελευταία Νέα:

Τι μάθαμε και τι δεν μάθαμε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου


Ένα διαφορετικό δημοτικό συμβούλιο με την χρήση της τεχνολογίας (τηλεδιάσκεψη) διεκπεραιώθηκε εχθές το απόγευμα , όπου σε αρκετά θέματα γίναμε περισσότερο σοφοί και σε άλλα παραμείναμε στο σκοτάδι..

Τι μάθαμε και τι δεν μάθαμε λοιπόν:

Μάθαμε ότι όποιος θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία προς όφελος του κοινού καλού!

Μάθαμε ότι όταν κυβερνάς μπορείς να παρέχεις σε ένα άτομο όσες ιδιότητες θέλεις, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος , μέλος , συντονιστής ...

Μάθαμε ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο κ. Χατζηδημητρίου πρότεινε άτομο της παράταξης του για να συμμετέχουν στην διοίκηση του δήμου και άλλες παρατάξεις και όλοι είπαν ΝΑΙ!

Μάθαμε ότι ο κ. Μπίνος ήταν απών ή είχε πρόβλημα η κάμερα και το μικρόφωνο του υπολογιστή του!

Μάθαμε ότι ο κ. Γεωργίου συναγωνίστηκε με τον τον κ. Νιβουρλή ποιος θα πει τα ποιο πολλά ΝΑΙ !

Ο πρώτος έστειλε επιστολή πριν το συμβούλιο ψηφίζοντας σε όλα ΝΑΙ και ο δεύτερος συμμετείχε Live ψηφίζοντας ΝΑΙ!

Αλλά ο κ. Μπίνος μάθαμε ότι θέλει Ξενιτίδειο για να συμμετέχει στα δημοτικά συμβούλια, την επόμενη φορά μπορεί να συνδεθεί από το Ξενιτίδειο με το laptop του..


Μάθαμε ότι δικαιώθηκε η παράταξη Παρούτογλου από την απάντηση που έλαβε από την τεχνική υπηρεσία του δήμου για το θέμα του πεζόδρομου.

Μάθαμε ότι σε κάποιους εκλεγμένους συμβούλους δεν άρεσε το βελούδινο διαζύγιο της συνεργασίας Μπάτση - Παρούτογλου και προσπαθούσαν να ερμηνεύσουν ανάποδα τις δηλώσεις που έγιναν εκατέρωθεν..

Μάθαμε ότι εκλεγμένοι σύμβουλοι δηλώσαν παραίτηση και από μέλη όπου συμμετείχαν, τηλεφωνικώς στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου..

Δεν μάθαμε όμως τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου γεγονός που έχει ανησυχήσει αυτόν που θα πάρει την θέση μήπως και δεν του δώσουν την θέση.

Δεν μάθαμε γιατί "απέχει" η κ. Μελίτα από τα κοινά του δήμου...

Δεν μάθαμε πως μπορεί να διεκπεραιωθεί σοβαρό έργο π.χ αποχετευτικό με 52% έκπτωση και με σοβαρές ελλείψεις δικαιολογητικών..

Δεν μάθαμε πως μπορεί εκλεγμένος να ασκεί τα καθήκοντά του χωρίς προβλήματα ως Πρόεδρος, αντιπρόεδρος και συντονιστής..

Δεν μάθαμε αν θα ανακοινωθεί το άνοιγμα των σχολείων την Κυριακή το πρωί και τα ξανακλείσουν την Κυριακή το βράδυ..

Διαχειριστής Almopia24


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.