Τελευταία Νέα:

Οι αντικαταστάτες της ΔΕ.Υ.Α Αλμωπίας μετά την παραίτηση της παράταξης του κ. ΠαρούτογλουΤο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας έγινε σήμερα με την βοήθεια της τεχνολογίας , υπολογιστές κάμερα , μικρόφωνο και διαδίκτυο .
Για πρώτη φορά και πειραματικά έγινε δημοτικό συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη και συμμετείχαν όλες οι παρατάξεις εκτός του κ. Μπίνου που όπως δηλώνει δεν θέλει να γίνονται οι συνεδριάσεις ούτε και με αυτόν τον τρόπο , παρ' όλο που πλέον θα ακούγεται και θα τον βλέπουν..
Έτσι στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην ΔΕ.Υ.Α Αλμωπίας στην θέση του κ. Παρούτογλου ως προέδρου ορίστηκε ο κ. Κετικίδης με μέλος στην θέση της κ. Νάνου (η οποία έγινε αντιδήμαρχος καθημερινότητας) ο κ. Βέσκος.
Στην συνέχεια θα οριστεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕ.Υ.Α και θα εκλέξει αντιπρόεδρο όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο κ. Βέσκος.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.