Τελευταία Νέα:

Γ. Λεμονίδης: Είναι κερδοφόρο το υδροηλεκτρικό στα Λουτρά Λουτρακίου;


Σημαντικές πληροφορίες για το υδροηλεκτρικό  στα λουτρά λουτρακίου μάθαμε από την ερώτηση του κ. Λεμονίδη στην χθεσινή συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης των λουτρών .

Η ερώτηση ήταν: θα ήθελα ως μέτοχος να μάθω το κόστος κατασκευής του υδροηλεκτρικού και σύνδεσης του στο δίκτυο, και επιλέον να μάθουμε την παραγωγή του υδροηλεκτρικού μέσα στο έτος, για να δούμε κατά πόσο κερδοφόρο είναι, γιατί απασχολεί ένα άτομο την ημέρα. 
Όταν ανέβηκε στο βήμα ο κ. Τσαρκνιάς προσπάθησε να δώσει κάποιες πληροφορίες γιατί ήταν από τους αρχικούς πρωτεργάτες για την υλοποίηση αυτού του έργου, αλλά δεν αποσαφηνίστηκαν με νούμερα οι ερωτήσεις.
Στην δευτερολογία του ο δήμαρχος και πρόεδρος των λουτρών κ. Μπάτσης απαντώντας στον κ. Λεμονίδη είπε ότι του απάντησε ο κ. Τσαρκνιάς !!!!
 Ο κ. Λεμονίδης όμως τόνισε ότι το υδροηλεκτρικό δεν έχει ολοκληρωμένη άδεια, γι'αυτό και παράγουμε ένα προϊόν , που δεν ξέρουμε ποιος το παίρνει και σε ποια τιμή. Γιατί εώς ότου βγάλει την οριστική άδεια η επιχείρηση δεν θα πάρει ούτε σεντς από την ΔΕΗ.
 Ίσως σε βάθος χρόνου. 
Άρα παράγουμε ένα προϊόν που δεν ξέρουμε ούτε που το στέλνουμε, ούτε πόσο το πουλάμε.
 Και για αυτό είμαστε άξιοι της μοίρας μας. 
Και για να μην αδικούμε ανθρώπους η πρώτη δοκιμαστική σύνδεση έγινε επί Μπίνου, άρα κατασκευαστικά ήταν έτοιμο, συνεπώς προς τι η ευχαριστία στην κυρία Χισκακι από τον δήμαρχο όσο αφορά το υδροηλεκτρικό;

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Λεμονίδης είναι υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ και η ιδιότητά του αυτή δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα σε ότι έχει σχέση με την ΔΕΗ.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.