Τελευταία Νέα:

Μ. Χισκάκη: Γιατί οι Βολές προς τον Δ. Μπίνο για το ήθος και την ήττα


Με ανάρτηση της η Μελίτα Χισκάκη έρχεται να υπενθυμίσει πρώτα πως αν και λείπει από τον Δήμο είναι παρών (προκηρύχθηκε και η θέση του Γενικού Γραμματέα του δήμου) και κατά δεύτερο πως κάποιοι ξέχασαν να παραιτηθούν από θέσεις που ανέλαβαν ως αιρετοί. 

Η ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Αλμωπίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση στα social media "Κάποιοι ξέχασαν να παραιτηθούν από θέσεις που κατέλαβαν όχι για την επαγγελματική και επιχειρηματική τους δεινότητα αλλά από την αιρετή τους ιδιότητα. Από τη στιγμή που η ιδιότητα αυτή παύει να υφίσταται, δεν καταλαβαίνω πώς όχι μόνο δέχονται να διατηρούν τη θέση τους αλλά και επιδεικτικά τη διαφημίζουν.
Το ήθος γράφεται με ήττα που είναι το πρώτο "ι" στην ελληνική γλώσσα και κουλτούρα
"

Οι βολές ακουμπούν ευθέως τον πρώην δήμαρχο κ. Δ. Μπίνο που ακόμη δεν έχει παραιτηθεί από αντιπρόεδρος από την αναπτυξιακή Πέλλας , θέση που μπορεί να την κατέχει νόμιμα έως και 30/06/2021, όπως θα δείτε στον παρακάτω  πίνακα. 

Έτσι ο Δήμος Αλμωπίας είναι ο μόνος δήμος που εκπροσωπείται από την αντιπολίτευση και όχι από τον ίδιο τον Δήμαρχο.

Το νόμιμο πολλές φορές πρέπει να είναι και ηθικό!!




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.