Τελευταία Νέα:

Εικόνες: Ξεκίνησε η δημιουργία φράγματος στην Ίδα Αλμωπίας - Έργο ανάσα για τους αγρότες



Έργο ανάσα για την αρδευτική περίοδο Ίδας - Ριζοχωρίου Αλμωπίας
Ξεκίνησε το έργο στην Ίδα Αλμωπίας όπου θα πραγματοποιηθεί φράγμα στον ποτάμι για την ανακατεύθυνση νερού κατά την καλοκαιρινή περίοδο για την περίοδο ποτίσματος.
Το φράγμα που ξεκίνησε αρχικά ως ιδέα από την εποχή που ήταν δήμαρχος ο κ. Πασόης και ζητήθηκε να υλοποιηθεί από την περιφέρεια με την παρέμβαση του κ. Στόϊκου Κωνσταντίνου, όταν ήταν υποψήφιος με τον πρώην δήμαρχο κ. Μπίνο και τον πρώην πρόεδρο  κ. Βένο Ιωάννη.

Η περιφέρεια δημιούργησε μελέτη και ενέκρινε το έργο , αλλά λόγω ενστάσεων από τους υποψήφιους αναδόχους τους έργου υπήρχε καθυστέρηση αρκετών μηνών για την υλοποίηση του.
Έτσι τις τελευταίες ημέρες μετά την εκδίκαση των ενστάσεων υπάρχει τελικός ανάδοχος του έργου όπου σιγά σιγά μεταφέρει μηχανήματα και έχει ξεκινήσει διαμόρφωση του χώρου που θα δημιουργηθεί φράγμα που τόσο πολύ θα βοηθήσει στην αρδευτική περίοδο μεγάλη έκταση στρεμμάτων στην περιοχή της Ίδας αλλά και του Ριζοχωρίου.

Εικόνες από το σημείο όπου θα δημιουργηθεί το έργο ..










-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.