Τελευταία Νέα:

Νίκος Παρούτογλου: Άρνηση ψήφου στον ισολογισμό της επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου



Στην Γενική Συνέλευση των Λουτρών Λουτρακίου ειπώθηκαν πολλά, απ όλους τους αρχηγούς και δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων.
Η παράταξη του Νίκου Παρούτογλου που μέχρι πρότινος συνεργάζονταν στην διοίκηση του δήμου αρνήθηκε να δώσει ψήφο στον ισολογισμό της επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίων αναφέροντας ότι αυτά τα έλεγε προεκλογικά αλλά και κατά την συνεργασία μεταξύ τους, και αυτά υποστηρίζουμε ,( δίμηνα, μοντέλο διοίκησης ) για να μην πούνε κάποιοι ότι τώρα που δεν συνεργαζόμαστε ασκούμε αντιπολίτευση , όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Κάποτε θα πρέπει να κάνουμε γενική συνέλευση όπου θα ψηφίζουμε πως θα διανεμηθούν τα κέρδη της επιχείρησης και όχι κάθε χρόνο να ψηφίζουμε ισολογισμούς με ζημία.

Για τον λόγο αυτό αρνούμαστε να δώσουμε ψήφο στον ισολογισμό της επιχείρησης των λουτρών και ως σεβασμό προς το σώμα θα ακούσουμε όλους τους ομιλητές και κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας θα αποχωρήσουμε, ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Παρούτογλου.

Να τονίσουμε ότι η παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας και προέδρου των Λουτρών Λουτρακίου έχει την πλειοψηφία.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.